Waarom kiezen voor obs Noorderlicht

Obs Noorderlicht, omdat...

Obs Noorderlicht is een kleine school. In het schooljaar 2021-2022 starten we met  +/- 100 leerlingen. Dit betekent dat zo goed als iedereen elkaar kent, iedereen met elkaar speelt en iedereen van elkaar kan leren. Dat elke leerkracht elk kind kent. De kracht van een kleine school schuilt in die mix. Ook is de ouderbetrokkenheid op kleine scholen doorgaans groter en zijn leerkrachten flexibel en inventief. En uit onderzoeken is meermaals gebleken dat kleine scholen prima in staat zijn om een hoge kwaliteit te bieden, zowel in de cognitieve leeropbrengsten als in het pedagogisch klimaat. 

Op onze school is iedereen welkom. Wij geloven dat iedereen uniek is maar ook gelijk en dat diversiteit een verrijking is. Als je verder durft te kijken dan je eigen kaders dan blijf je je leven lang leren.  

U bent van harte welkom om eens langs te komen zodat u de fijne sfeer in onze school kunt proeven. Het is wel aan te raden om een afspraak te maken zodat we tijd kunnen vrijmaken om u het een en ander te vertellen en te laten zien. Dit kan door een mail te sturen naar Petra Vonk, directeur Obs Noorderlicht: p.vonk@opspoor.nl.
 

Ouders aan het woord

Oog voor ieder kind.