Andere partners

Spurd 
Spurd is een stichting die mensen activeert tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Hun sport- en beweegprogramma's zijn onder andere gericht op jeugd in de basisschoolleeftijd. Zij bieden diverse programma's en activiteiten aan op onze school. Dit gebeurt meestal tijdens festiviteiten zoals Koningsdag, sportdagen e.d. 

Voor meer informatie over Spurd klikt u hier: 
www.spurd.nl 


Muziekschool Waterland 
Muziekonderwijs stimuleert de creativiteit maar ook de motorische vaardigheden. Daarnaast leren kinderen samenwerken en rekening houden met elkaar. En bovenal is samen muziek maken gewoon ontzettend leuk! 

Alle leerlingen in groep 5 krijgen een jaar lang muziekles van Muziekschool Waterland. Deze lessen vinden in de klas plaats. Elk kind mag een voorkeur voor een instrument aangeven (meestal kunnen ze kiezen tussen gitaar, keyboard en saxofoon). We proberen zoveel mogelijk aan die voorkeur te voldoen. Twee keer per jaar worden de ouders gevraagd om een tussentijds optreden bij te wonen, zodat de kinderen hun vorderingen kunnen laten horen. 

Voor meer informatie over Muziekschool Waterland klikt u hier: 
www.muziekschoolwaterland.nl

Bibliotheek Waterland  
Met een vaste frequentie organiseert Bibliotheek Waterland het Oudercafé in OBS Noorderlicht. Tijdens deze inloopmomenten wordt aandacht besteed aan diverse relevante thema's zoals vroegpuberteit, gameverslaving en pestgedrag. Doel hiervan is om kennis uit te wisselen en tips te geven en te ontvangen, maar ook om de relatie tussen ouders onderling te versterken. 

Voor meer informatie over Bibliotheek Waterland klikt u hier: 
www.bibliotheekwaterland.nl 

Leerkrachten aan het woord

Een kleine onderzoekende en toekomstgerichte school met een fijn team.