Inschrijven

OBS Noorderlicht begrijpt dat het belangrijk is om een weloverwogen keuze te maken voor een school. Om die reden nemen wij graag de tijd voor een kennismakingsgesprek welke gecombineerd wordt met een rondleiding. Het kennismakingsgesprek wordt gepland met de directeur van de school. 

Tijdens dit gesprek wordt verteld wat u van ons kunt verwachten en kunt u alle vragen die u heeft over het onderwijs stellen. U maakt kennis met het gebouw, de kinderen en de medewerkers door middel van een rondleiding. Deze rondleiding wordt door de leerlingenraad gegeven. Op die manier kunt u de sfeer proeven en bepalen of onze school een passende plek is voor uw kind. 

Na afloop van het gesprek ontvangt u een inschrijfformulier. Wanneer u uw kind op OBS Noorderlicht wilt plaatsen, kunt u deze ingevuld bij ons inleveren, opsturen of mailen naar n.spackler@opspoor.nl. U ontvangt hiervan een digitale bevestiging. 

Zo'n vier weken voorafgaand aan de dag dat uw kind 4 jaar wordt, wordt u door een van de onderbouwleerkrachten uitgenodigd voor een kennismaking. 

Wij streven ernaar om alle kinderen een passende onderwijs plek te bieden en stellen onze groepen met zorg samen. Wanneer een kind wordt aangemeld dat eerder een andere onderwijsinstelling bezocht, nemen wij altijd contact op met deze onderwijsinstelling voordat over wordt gegaan tot inschrijving. Dit doen wij om te kunnen bekijken of ons onderwijsaanbod voldoende passend is bij het kind dat wordt aangemeld. 


U kunt een afspraak maken voor een kennismaking en rondleiding door te bellen, te mailen of door langs te komen: 0299-463876 of n.spackler@opspoor.nl

Leerlingen aan het woord

Ik vind het fijn om op school te zijn.